Sakit ari-ari

Sekarang sy dh nk masuk 29 week. Kerap sgt sakit kt ari-ari. Nk berjalan pn sakit. Bila baring tu adoii susah benar nk bangun. Mommies ade mcm ni tak?

2 Các câu trả lời

Sy 😌31w. Tp masuk 29w mmg dh terasa sakit2 kt ari2. Kene rehat sekejap bru ok sikit. Dr kata normal sis, kalau xreda sakitnya tu yg bahaya, kene rujuk hosp terus ye

3y trước

sis, sya dh sakit ari-ari ni dh 5 hri, bahaya x? selalunya berapa hri klau wanita mengandung sakit kt ari ari tu?

anak first ke meh join group ni https://chat.whatsapp.com/7n6V0HZxREv9ZllaFEy7kw