Ngilu ari ari

Hai korang .. 27weeks and counting .. tp ngilu dekat ari ari andd sangat tak selesaaa .. baby membesar ke ? ataupun you guys ade pengalaman yg sma .. ngilu tu rasa mcm korang tgh bersihkan pusat yg belah dlm tu .. rasa mcm nk kencing .. tapi tak kencing pun 🤣 .. rasa ngilu je ..

1 Trả lời

sy ada rasa waktu 25 atau 26 weeks mcm tu, mmg xselesa, geli², ngilu.. kencing pun keluar sikit² sbb bladder byk kali kena tendang, baby main kat bawah, setiap kali rasa pergerakan, akan ada ngilu tu, skrg 27 week dh xrasa dh.. dh main area tgh, kiri kanan dgn atas