Gender

Assalam momies . Sape pernah cmni walau dah tahu gender bby boy. Tp still tgk bju pmpuan..tgk gmbr bby girl comel²... Bukan tak redha.. hehehee.. sy ada 2boy dh, mse prgnt yg ketiga,naluri kata girl. Tp mse scan 21weeks tanpa segan silu nmpk trus bird ???. Moga sihat hendaknya...di prmudhkan..

2 Các câu trả lời

Mungkin still rasa berharap kot. Ataupun sbb selalu berharap nk girl sbb dah ada 2 boys. Itu yg jadi mcm suka tgok gegirl je. Walaupun dah redha kn, tp dlm hati tu mesti mcm rasa suka jaaa tengok girls. Takpe sis. Normal tu. Asalkan bby sihat. Jantina apa2 pun takpe lah. Hehehe.

5y trước

Sy pun sama tgh waswas. Masa scan gender 18w tak nampak lg. Masa detail scan 23w doc cakap ada ciri2 mcm girl. So duk fikir girl je lah ni. Tak kisah sbb anak 1st tp nama duk standby yg girl je. Baju okay lg mmg beli unisex. Nanti 29w nak buat yg 5D hopefully dapat tengok jelas2. Taknak sipi2 taknak samar2. Skrg suami duk panggil2 bby nama girl. Risau jugak kot dah berangan girl. Tup2 keluar boy.

Sy rase sbb pmbawakan bby boy kot.. Slalu kalo kita preggy boy, kita akn suke tgok bby gurl.. Hihii..

5y trước

Hahahah.. 2x prgnnt boy.. naluri mmg boy..mmg xcited... Mase 2nd preggy pun xde rasa nk girl... Mmg xcited boy.. bju boy tgk..tu plik klini..hahahhhhah..adoiii mcm² ragam kn.kli ni mmg xde rasa apa lah..