Baby Gender.

Hi mommies. Ada x mommies at sini yg scan baby nmpk girl. Tp xtau knape naluri ni duk rasa boy jgak. Nk beli brg baby pun jd sangkut2.. Sbb kdng tgk brg baby girl comel sngt. Tp takut boy?

17 Các câu trả lời

Menunggu kelahiran ke2 Kali nie saya lebih tertarik dengan teka teki org sekeliling jantina anak.. acah2 retis lak bila kenkawan teka.. ikut bentuk perut..🙊🙈 Anak first boi, so, bila org sekeliling teka gegirl niat bernazar nak bagi rm1 pada yg teka betul girl.. 🤗jadi siapa, nak tau baby apa next week?... Dup dap dup😅😌😅😌😅

Sy lg lawak. Time anak 1st xterigt lgsung nk tanya gender baby 😆. Tp nak baby boy, so banyaklah bajunya kaler biru. Abinya dok rasa hati baby girl tp sbb xnk kecewakan isterinya, iyakan shj baby boy. Skali bila keluaq, doc ckp haa ayahnya tgok boy ke girl. Suami ckp pelan je, girl. Sy xbrpe dengar, then doc tnjuk kt sy.. Aduuhh 😂😂😂

same mcm kes sy.. dari start preg naluri kate baby boy.. scan mase 26w doc cakap girl,,tapi hati berkeras gak kate boy.. brg2 bby byk beli kaler biru😅 scan 36w pon doc cakap girl.. 28/10/2019 sy selamat melahirkan baby girl.. bertabahlah ank ibu pakai baju bedung topi utk bby boy🤣

Sama sist, b4 ni pregnt 2nd baby is girl now 3rd one prasaan tu mcm pgnant bby girl juga, tp bila scan boy, tp naluri tu buat sy confuse, dr awal pgnant sampai masuk 6 bulan ni tadi doc bru scan gnder bgthu yg ni baby boy...bukan x suka suka..tp confuse dgn naluri sendiri😂😂🤣

Sy plak preggy no3 ni bby xnk tnjuk, doc ckp slalu kalo bby xnk tnjuk ni, bby gurl.. Tp instic dok rase bby boy.. So bli brg smue unisex n blue color,, btw ank first sy gurl, second boy, so no 3 xkesah laa boy or gurl jnji smpurna sihat smue..

Hahahaha same lah.. naluri sy berkata boboi.. tp bila scan doktor kata kemungkinan girl.. pd masa yg sama sy lebih suka tgk pakaian gegirl😂.. sy pon kompius😅😁.. tp sy yakin boboi😬.. mcm mana tu... pening sy😱

2y trước

sy pulak suke tgok brg baby lelaki..Ank yg kcik skgpon jd kasar..Mintak mainan budak lelaki je..dr pd suka hello kitty..dia nak ultraman🤣🤣adoii mula scan doc pon cnfius..tp kalau boy msti lg jelas nmpk kn...skg da 30w...Doc decide girl..mmg cnfirm laa girl kan..

Sy lah sis. Mula scan 28week nmpk telur. Kdua kali scan 32week nmpk mcm.brger. naluri sy mula llki. Tp jadi kliru lpas dktor ckp mcm.brger. Rupanya baby boy lah betul. Sy dah selamat bersalin 22hb 10. Alhamdulillah.

Sama..naluri kuat katakan ni boy tp scan semalam nampak gegirl..sbb perut kedepan, kecik molek je xmacam yg sblm ni lebar ke tepi dan besar..#confius jap..tp xkisah la..yg penting baby sihat2 wal'afiat je dlm rahim ibu..aaminn

2y trước

sy 4 ank sblmni perut lain2..org ckp laki..Tp kua pompuan juga..skg ank k5...perut jatuh lonjong tajam kebawh..mmg xnmpk sy ngdung lgsung..da 30w...jiran2 pon xtau...Tp scan girl juga..heheh..

Sama la sy....kes scan xnpk..jd doc ckp girl...tp org sekeliling ckp bntuk perut boy...tp sy beli brg baby semua warna blh pki girl or boy.... Tkpela jnji baby kua sht syukur Alhamdulillah

sama dengan saya. saya scan hari tu nampal girl tapi naluri kuat mengata kan lelaki. sampaikan saya mimpi saya bersalin pon tetap girl. bilaa nak beli barang baby rasa takut sangat sangat