pujuk hati

Hai mommies.. sy tgh prgnnt yg ke3.. anak saya dedua lelaki.so harapan ketiga ni dpt lah girl.. tapi scan trang² tunjuk lelaki juga. Saya mcm sedih juga. Bukan nk soal apa Allah beri.tp tulah kite mnusia kan.. cmne mommies yg ade ank semua lelaki ye? Ada kata smngt.. Myb sbb tringin sgt kot.. dok tgk bby girl..bju² semua comel..tgk org hias ank pmpuan.. tu jd cmni..

2 Các câu trả lời

Sy pon lebih kurang mcm sis tp sy dah ade 4boy..skrg mengandung anak yg ke 5. Memng pujuk hati utk terima ape ketentuan sbb awal2 pregnant pon xde mual2 same mcm 4 anak sebelum ni.mule2 rase down mungkinkah yg kelima pon boy juga. Cuba untuk redha dan positifkan diri dan masih berharap utk dpt anak girl.Aamin tolg doakan sy ya semua

Sabar ya sis. Rezeki ni memang luar kawalan kita. Hugs!

5y trước

Tq sis