KULIT KEPALA BAYI KERING

Asalamualaikum mummy..Ada yg tau x cara atau shampoo yg boleh hilangkan kulit kepala kering mcm kelemumur..baby saya 6 bulan rambut mmg lebat..baby pakai shampoo pureen..dah letak baby oil sbelum mandi..tapi sama je..x ada perubahan..terima kasih

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, anak saya pernah alami sebelum ni dari baru lahir sampai umur 1 tahun. Doktor kk di tempat saya suggest guna shampoo 'sulsen blue'. Alhamdulillah, lepas tu sembuh. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

2y trước

puan, selsun blue tu puan guna masa ank umur setahun ke?