Baby rambut berkelemumur

Hello parents My first baby girl, 1 year 8 months rambut memang lebat and berkelemumur.. ada suggestion mcm mana nak bagi hilang and shampoo apa terbaik ye? Kulit kepala dia kering and berkelemumur..and kulit kt kaki tangan pon kering..selalu ada luka..how nak hilangkan parut and apa shower gel terbaik ye..

14 Các câu trả lời

hi mommy..sy suggestkan mommy pakai produk cetaphil for baby..ia bagus utk melembapkan kulit n mjaga kulit kepala rambut n juga badan..produk ni sgt bagus..try dulu beli yg trial kit..my baby girl pakai sama umur ngn ur baby..

3y trước

a ah btol ni puan..ank sy pon pki cetaphill..alhamdulilah kulit dia elok, losyen dia pn best

Sapu minyak kt kepala dia byk pn xpe..nt kelemumur tu kembang sikat nt dia klua...pakai sikat baby x sakit...buat slow2 ye...anak sy dlu mcm ni...sy x berani buat..org lain buatkan...

2y trước

Sya pun buat yg sama,sapu minyak dan sikat..Sya buat sndiri,perlahan2

Gunakan sabun aveeno sis, boleh cri kat Watson atau guardian. N after mndi sntiasa apply aqueous cream, boleh dpt kan kat klinik kesihatn atau lotion aveeno

normal ke baby 1thun 8 bulan xrespon ibu papa panggil..tapi bila bermain dia aktif suka tengok karton ..kuat panjat semua..cuma apa ibu panggil nama xpndng ..

5d trước

Sis ank sis mcm mne? Ank sy pun skrg sthun 8 bulan jgk. Pggil nme pun x pndg2 mcm dia x thu tu nme dia. Sy dh risau dh ni…

Sy pakai sabun einmilk.. alhamdulillah kulit anak dah tak kering.. sabun ni mampu milik nk dibandingkan dgn yg lain..

itu kerak die tu , pakai sikat kutu, letak minyak sikit , lepastu tarik pelan2 dgn sikat kutu, pakai sikat kutu sis .

Sis boleh cube pomade magic blue insyaAllah berkesan. Sis boleh ws sy. 0143140148

Sis boleh try ardora. More info boleh pm http://www.wasap.my/60176445205/nakardora

sapu minyak baby dan sikat perlahan2..guna sikat baby

Sa guna sebamed shampoo tuk baby n Bzu Bzu coconut oil,..