Baby 8 bulan susah minum susu

Ape nak buat ye baby 8 bulan sejak dah makan dari 6 bulan susah minun susu fomula kadang tu 3 kali je sehari minum susu. Tapi tu pun susah nak bagi.

3 Các câu trả lời

saya anak dah masuk setahun baru nak minum susu.. cuba ganti susu dia yg berperisa coklat

8mo trước

Mana nak cari susu yang berperisa coklat..sebab umur 8 bulan ada ke susu berperisa coklat.

samalah sis dgn bby saya 8 bulan jugak susah nak minum. sembelit je

Menyusu kerap, tips makan nestum cuma siang Hari selepas mandi