Baby minum susu

Ada tak yg ada baby makin susah nak minum susu... Masuk 3 bulan susah nak minum susu.. Sebelum ini 2jam 4oz.masuk 3 bulan 4 or 5jam 20z.. Dah tukar mcm2 susu pun sama.

2 Các câu trả lời

mcm mana anak sis skrg? sbb anak sy skrg pn nk msok 3 bulan ssh nk minum susu sblm ni kuat mnyusu smpai 5jam minum 1oz je

simptom nursing strike atau growth spurt? teruskan offer susu dgn kasih sayang

1y trước

apa beza nya sis...tolong terangkan saya tak faham ...terimaksih