jom kongi pengalaman

Apakah pengalaman mami,mama,ummi,ibu,mak,bonda mengandung baby girl@baby boy...Adakah mengalami alahan yg teruk ataupun xda alahan langsung....mcm sy mengandungkan baby girl xda alahan langsung...aktifnya sampai nk bersalin...due nya awl sminggu dr tarikhnya..pengalaman ko org lak mcm mn?

2 Các câu trả lời

sy baby boy ,xdak alahan lnsg ,tp alahan kna kt pak dia 😂

5y trước

tu la ,rzki ank 1st ni ,tp bila hubby y kna alahan ,ank rpt gn pak dia ,jrg ank rp gn pak ,slalu rpt gn mak dia kn 😂