BEZA MENGANDUNG BABY BOY atau GIRL

Hai Mommy semua.. Ada beza tak alahan semasa pregnant baby boy or girl? Dari segi alahan dan pemakaian ke mana-mana (nk melawa atau x).. Boleh share tak pengalaman Mommy masing-masing.. #ingintahu

2 Các câu trả lời

Kalau diri saya skrg tgh pregnant anak girl😍 dari segi alahan mmg ada since awal kehamilan smpai 3 bulan, masuk ke 4 bulan dah stop alahan. Dari segi pemakaian pulak, jenis malas nak bersiap lawa2 just sekadar simple tudung pon tudung sarung je. Kdang2 je kalau mood rajin sikit pakai shawl. Dari segi kulit tampak licin jerawat takde naik cuma ruam whitehead/blackhead naik. Mood plak sngt sensitif haha mood dah kembali kebudak budakan, nak kepit je dgn suami. Padahal time tak mengandung okay je. Tu apa yg saya nmpk la setakat ni. Tapi maybe ibu2 lain, lain la kot pembawakan dorang, heheh saja share😁

Sy anak boy. Alahan dari awal sampai bulan 5. Takde rasa nak melawa pun, sy sarung sarung apa yg senang je. Beli baju pun yg takyah iron terus haha. Tapi jadi cepat sensitif jgk. Dulu hati kental skrg alahai lemahnya rasa. Awal dulu kulit ada naik jerawat, habis je alahan terus clean n clear🤣 ikut orang jugak kot semua ni. Takde beza sangat girl/boy. Mcm lebih kurang je jgk sy dgn cik @Aisyafikah ni🤭

2y trước

Haah sis betul. Rasanya pembawakan majoriti ada yg sama ada yg tak kan. Tula heheh beza pon cuma sikit2 je. Apa2 pon moga kita semua dimudahkan segala urusan ye amin🤲🏻❤️