apa sebab???

apa penyebab baby bleh mengecil di dlam rahim??bleh beri kn penyebabnya siss..sbb tdi jmpa dktor,dktor kata baby ada mngecil sdikit di dlam rahim..

2 Các câu trả lời

Mcm saya haritu baby pun tetiba xmembesar dlm perut..last2 kena induced.. Waktu baby xmembesar tu doktor cdgkan saya utk mnum susu banyak...cuba sis try mnum susu banyak sikit...

5y trước

trima kasih atas cadangannya sis 😊😊

Mungkin ade nutrient y x ckup. Cuba mkn moderately make sure semua ckup. Insyallah,nnti ok..moga dipermudahkan😊😊

5y trước

trima ksih kak 😊😊