Bleeding,7w1d,potensi tuk gugur x?

Salam n mat ptg,hri ni msuk hri ke2 sy bleeding,kandungan bru 7w1day,da prgi klinik n hsptl,surh bedrest n dktor xda bgi apa² ubt pn tuk kuatkn rahim,sbb dia kata baru lg,bergantung gn baby sma ada bleh survive tau x,2mggu g surh dtg tuk scan skli bt buku,bleh share x spe ada pengalaman mcm ni...

Bleeding,7w1d,potensi tuk gugur x?
2 Các câu trả lời

Hai sis, sorry kita takde bleeding even dh masuk 8w3d. Sis ikut je saranan doktor ok. Saya buka buku 10w1d.

3y trước

aah sis...sy byk bedrest jk ni...hrap baby kuat,allah bgi rezeki n darah ni off la nti...

Rujuk doc sis insyallah kalau kandungan kuat ade rezeki sis yang penting kuat

3y trước

Aah sis,bergantung gn baby jk ni tuk kuat,inshaAllah sy pn akn kuat,cma sedih,klu ni bkn rezeki kmi g,sbb prnh keguguran da sblm kandungan y ni..