Perkembangan Terkini Anak

Ap yang boleh Si Manja anda lakukan di usianya sekarang, Mommy? Ada yang dah boleh berjalan 2 langkah? Atau mungkin sudah pandai merangkak? Jom kongsikan dengan kami dan mommies lain di ruangan komen 👇🏻

Perkembangan Terkini Anak
33 Các câu trả lời

lagi 4 hari baby 5 bulan,skrg ni dah bole meniarap siap mengundur😆kedpnnyer x pandai lg,dah pandai mengamok,bebel,panggil org,mnx makan bila nmpk mknn...geram sgt dgn budak kecik ni😁

ank dh masuk 5bulan..mcm reaksi yg lucu..skrg dah teringin bila tgk kita mkn. kunyah ja mulut tu..bila kita ckp nnt bln dpn mama bg adik mkn..senyum jaa hehehehh

dah setahun 2 bulan . Sentiasa nak makan . apa kita makan kena kongsi dgn dia. Da boleh menapak skit skit. xdela fully berjalan lagi. tpi so far alhamdulillab ja dgn proses anak.

Ank nk msuk 1 1/2. Stakat ni bebel mcm2 klu dgr btul2 ada pktaan jelas yg blh phm ada tu hauk. Dh pndi emosi klu bwk jln kejap n msuk kreta mgamok luar kreta 🤣🤣

umor irffan baru 2 bulan 11 hari..dah pandai balas senyuman,pandai bnyk suara..plg suka tgk die cuba nk isap jari then ble xdapat marah sendiri..hahaha comel

Baby dah nak masuk 9 bulan. Pandai merangkak and duduk. Cuba nak diri sambil pegang. Ada masa Cuba lepas tangan dan diri 🤦🏽‍♀️

dah 2bulan..pandai senyum tanpa sebab🤣🤣 alhamdulillah setakat ni senang jaga..x pernah berjaga malam.melalak hanya Sebb mengantuk je .

baby 1taun 2bulan....dah pandai macam2x yg paling bestnya tak boleh tgok dd dia P ambil kunci keta....mesti Minta dd dia angkat...

Anak saya 3 bulan 22 Hari suka hisap tangan, main air liur Dan tegakkan kepala. Kaki dia pun dah makin kuat.. suka menendang..

Umo 7bln, dh pandai merangkak, duduk & pandai berdiri bila berpaut. Mulut atatatata mma papa . Letih dah tawaf 1 umah