Perkembangan Bayi Untuk 1 Tahun Pertama

Si Manja anda kini sudah di peringkat umur yang mana, Mummy? Ada yang sudah pandai merangkak? Atau duduk? Jom kongsikan di ruangan komen dengan ibu-ibu yang lain!

Perkembangan Bayi Untuk 1 Tahun Pertama
36 Các câu trả lời

sekarang dah 7bulan tapi meniarap memang dah laju dari 5bulan lagi.. otw merangkak dan sekarang dia kalau kita duduk dia nak berdiri ,dia try pegang dulu nak tengok kuat ke tak dia nak tarik badan untuk berdiri

baby sy genap 8 bln hari ni. baru start pandai merangkak..duduk dgn bantuan atau sokongan blh tp kalau sendiri tak pandai lg..ada gigi sebtng baru perasan 2 hari lepas time bf dia gigit

My first baby girl esok 18/12 genap 11 bulan . Alhamdulillah di fasa sudah boleh berjalan terkedek2 tawaf satu rumah 😆🥺💓 cepat plk masa berlalu ..

8m+ .dah boleh duduk sendiri tanpa sokongan .boleh berdiri dgn berpaut pd sesuatu .berdiri sendiri tanpa sokongan 3-5saat mcm tu 🥰

Alhamdulillah sudah masuk 4 bulan. sudah meniarap. cepat sgt perkembangan badan pun dah keras. suka gelak hihi 🥹💜

alhamdulillah dah setahun anak perempuan saya.. tapi masih lagi takut dengan orang lelaki.. sampai sekarang.

Alhamdulillah anak dah boleh meniarap.. 5bulan14 hari.. sikit hari lagi dah boleh makan bubur halus..

alhamdulillah nk masuk 5bulan dh😍 .. sekarang tengah dowk angkat bdan nk merangkak dh kot🥰

alhamdulillah, anak saya 7 bulan dah boleh duduk dan merangkak serta berdiri dengan sokongan

dah 8 bulan. merangkak laju. pandai duduk sendiri. suka makan. aktif. suka meneroka