Perkembangan Anak: Pencapaian Terkini Si Manja

Pejam celik pejam celik anak dah boleh buat macam macam. Ada yang dah mula berjalan, ada yang dah pandai merangkak dan lain-lain lagi. Anak ibu macam mana pula? Jom kongsikan dengan kami!

Perkembangan Anak: Pencapaian Terkini Si Manja
21 Các câu trả lời

baby sy da 2 bulan 9 hari....alhamdulillah da pandai senyum,nk stat gelak2,dia da mula cam sore n mama abahnya...kalau sy nk pegi mandi,xde spe teman kn dia,sy brckp nan dia,tggalkan dia kjap,,phm je dia,elok je ontok....anyway ni ank sulung sy,byk lg yg perlu sy explore dgn baby ni...

7month.. dah mniarap.. da merangkak.. da duduk tnpa sokongan.. skrg tgh memanjat2.. and pcubaan utk mlpskan tgn yeee.. aihhh.. mcm kan da bole bjln troz ini anak.. btabah jelaaa tgk nyee

2 bulan lebih alhamdulillah pndai bawa brcrta2 walaupun kta x faham apa dia ckp ..snyum ktwa buat muka hairan bngung ..n start2 mau pndai golek bertiarap

9mo trước

Sama😊😊

Anak nak masuk 9bulan dah, dah pandai dudu tnpa sokongan,sllu nak berdiri je lompat2 bila berdiri taknak org pgg.Aih pejam celik dh nak sthn pun dia 😩

senyum dan suka buat muka hairan bila brckp dgn si manja ...4.2 ni cukup 2bulan..skrng sebulan 10hari

7 bln..Bru boleh golek Kiri knan..nak angkat bontot mergkak..berat lg..ahahaha .

Anak saya nak masuk 7 bulan … belajar nak berdiri dari mengesot badan 😝

jannah baru 1 tahun 5 bln. dh boleh berlari and melompat dah. memanjat juge.

Sy nak baby sy newborn je kalau bole😂

2bulan lebih, mulut dah mula bising 😇