Tips ibu bekerja

nk minta tips mcm mna nk bg anak tk ngempeng dgn susu badan sb sy nk kerja dah. anak minum susu formula n badan tp yg jadi masalah mesti nk melekap dkt badan baru lena tidur. lg stu anak saya ni nk tidur kena org peluk or tepuk2 if dia gerak sikit kalau tk ad confirm terjaga. baby nya baru 2 bulan tp panjang akal mcm dah besar sgt. hihi ?

3 Các câu trả lời

anak sy menyusu bdn smp 2thn,ambil dr taska je terus melekat.. tak bg pacifier sbb husband tak bg, so kerja rmh mmg husband yg buatla.. tp bila dh bhenti 2 thn, terus dh xnak dgn mama.. tdo pun nk daddy je.. sedih sy.. huhu

anak saya dah 6bulan . jadi mcmni . saya tak bekerja , boleh la melayan jugak tapi time nak ngemas nak masak pun nak ngempeng . memang nak cari puting ! Haha . adoi

5y trước

Anak sy pacifier tknak. Buai tknk. Ngempeng je nak. Semua benda tk jalan. Agak smpai bila ye. Hahaha

Saye pon nk tau jgk tips nya.. Sbb ank saye pon mcm tu. Mmg xjadi kje dibuatnyeseminggu lepas raye nk naik kje dah.. Risau sgt2 skrg.. Nk try beli pacifier