Ada yg sama tak?

Hi..ank sy tau mgajuk/ulang balik perkataan bila tgok kartun tp bila nk ckp dgn sy dia xnk.. xtau sbb dia malas nk sebutt ke apa.normal ke? anak dh 1thn 8 bln.

1 Trả lời

ank sy pun mcmni skrg. misi dh tegur benda ni x normal. kena banyakkan interaction dgn ank...ulang2 smpai dia ingat, sama mcm dia tgk kartun. kurangkan screen time.

1t trước

yeke? anak sy ada jgk perkataan yg dia sebut .. mostly yg dia biasa guna.. tp ikut mood dia. time sy tnya dia akn tunjuk je ..tp dia klau sy bg arahan..risau jgk ye