share lahhhhhh

ank saya berpa hri lagi nk dkt 6 bulan tapi smjk dia elok demam ni dia dh x kuat mnum susu ..ke memmg sbb dia nk makan ..rsau brt bdn kurng nanti ..korng first ksi makann msk sdri ke ksi nestum beras untuk bby tu ?

12 Các câu trả lời

Better bagi real foods sis. Nestum tu makanan berproses & bergula. Cuba buat bubur guna beras biase je dulu. Senang juga nak tahu anak sis alergic ape2 & elakkan anak jd picking eater (makan memilih)

1y trước

tq sis memng syaa nk msk jee sbb suri umahh senang