Ank sy nk masuk 10 bulan tapi dia menolak untuk mkn ..hanya mkn nestum cerelac tu saja..

Sy risau .. buntu .. mcm2 dh resepi sy cuba msk nk bgi ank mkn .. tpi dia tknk..msa 6-8 bulan mkn ja .. lepas demam dia tk lalu smpai skrg..

2 Các câu trả lời

takpa awak, gpun dia baru baik demam kan, amik masa. janji dia mau juga makan takpa la. try ja slow2x okay, tapi jgn paksa.

anak kita serupa puan.. anak saya masuk 9bulan tiba2 x nak makan.. makan sesudu dua bgitu je.. mcm2 da mask tetap sama jga

5mo trước

Sy ada baca bnyk tips n ada bagi vitamin appeton baby drops .. mmg berkesan lepas bgi anak sy vitamin tu terus dia selera mkn ..mnum pun bnyk lega jugak la ..sis cuba try beli vitamin tu bgi anak .. sbb boleh bgi ank selera mkn