kannnnnnnn

siapa dkt sni sama mcm ank saya ..ank saya 7 bulan tapi kuat susu masih sama lagi mcm sblom dia leh makan.. saya kasi dia susu makan pon 2 kali makan saya bgi tgh hri dengan ptng ..nnti lma2 dia kurng kot susu

2 Các câu trả lời

okay la tu baby kuat susu. kenapa awak nak kurangkan susu kalau baby suka minum susu😊. 1st baby sy. makan kuat minum susu pon kuat. sampai sekarang usia dia dh dua tahun 5bulan. 2nd baby je start makan. susu kurang. alhamdulillah makan habis. xde la mama dia pening

takpee awak. umur baby awak susu masih keperluan utama.