Anak tidak mahu makan

Anak sy sudah masuk umur 8bulan, tapi masih tiada keinginan mahu makan. Macam2 cara sy buat. Masak puree, beli cerelac, beli biskut, buat kentang goreng tapi masih liat utk dia makan. Tapi ada masa dia boleh makan contoh sy bagi buah dragon, buat kentang lenyek cuma kuantiti telan tu sangat sedikit. Anak sy masih full breastfeeding. And susu masih menjadi menu utama. Ada tak mommys kt sini yg sama situasi mcm sy? Tq#firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

setiap hari bersihkan mulut/gigi anak x? anak makan 2-3 sudu xpe, offer kerap2. boleh buat menu nasi lembik, pasta spageti etc.