bayi 12 bulan

anak sy kdg masa nak bg makan or sy nk buat something makan ke mcm tu sy bgi dia dduk kt stroller so kadang ank suka tgk kt blkng asyik pusing blkng mcm ada ssuatu then dia mngis mcm ketakutan mcm tu nak mnta ambi.. it is normal ? atau nmpk sesuatu or mybe ad kelainan? just curious je mcm pelik😅 mybe ad momies brpngalaman mcm ni? x sllu juga cuma ada masa 😅

3 Các câu trả lời

kalau rasa something boleh bawk berubat islam kee . if tkda kerisauan just tkut biasa tkpw kot

anak sye x de la plak mcm tu..