Baru taw..ada tips tak??

Baru taw tdr baby mmpengaruhi pertumbuhan badan lg2 berat dan panjang..ptut la sy perati mcm ad yg pelik sikit..baby 5bulan sy tidur siang tk nyenyak,biasalah ada abg yg suka buat bising..kdg tdrkn kt bilik,dh buka kipas,gelapkn sikit bgi bilik tu sdp je itu pn tdr skjp..susah nk tgk dia tdr lama siang2 ni..ad tips tak mcm mna nk bg anak ckup tdr???

2 Các câu trả lời

dulu awal² lahir baby sy pun kurang tidur lena. cara sy,bila baby sy dah tidur,sy tak akan bangunkan baby. bila dia dah tidur hingga 3jam tanpa gangguan baru sy kasi susu. anak 1st dan 2nd sy tiada masalah tidur,cuma anak ke 3 ni lain sikit ragamnya.

cuba follow baby sleep training tips & help dekat fb , dkt situ byk tips untk tidur kn baby 🥰