Susah minum susu

Anak sy dah 3 bulan nak masok 4 bulan, minum susu cuma 1 onz kadang2 2 onz sahja.. susah sangat nak minum susu, sekrang minum susu frisolac, berat dia pun 5kg je. Tolong saya macam mana nak bg dia minum susu

2 Các câu trả lời

anak saya dlu mcm tu. lps dia makin kurang bf saya try susu formula. pastu dia pun kurang. nurse sarankan saya tukar brand/perisa. dulu saya pakai dutch baby. pastu saya tukar dugro. alhamdulillah dugro baby suke minum. awk try la mcm tu. tukar brand.