Minum susu

Anak sy baru 5 bulan 1 minggu. Sejak sebulan dah minum susu formula selang seli dgn bf. Masa dia 4 bulan, sy bagi minum 4oz setiap 3jam. Habis dia minum. Tp lately ni dia asyik main2 masa minum susu..kadang2 tak habis..dah 15 minit tengok2 baru 2oz dia minum. Pastu kadang2 bangun tidur pun nak taknak je minum. Takkan tak lapar kot.... Bf pun bagi jugak tp x banyak la.. sebelum ni ok je habis je minum kalau bg. Hmm normal ke? Dah besar ni makin bijak makin nak main je

1 Trả lời

dia nak main je tu..kdg baby duk asah gusi bukan nye minum 😂😂 mcm baby sy

2y trước

Normal ya camni sis? Selalunya smpai berapa bulan mcm ni? Letih kita risau dia taknak minum