Taknak susu

Hi mommy nak tnya anak saya 3 bulan . Minum susu campur . Tek dan formula. Sebelum ni ok je minum 3oz formula setiap kali minum habis. Tp sejak dua menjak ni dia kalau haus sngt minum 1 oz je. Pstu taknak. Bagi tek nak. Tp tek saya tak pam sbb pam tak kluar.minum dbf ada . Tp sejak puasa saya puasa 5 hari haritu tek kosong dah. Taktau kenapa dia taknak susu formula. Dh try tukar susu formula masih minum sikit. #SeriusTanya #bantusharing #newmom

1 Trả lời

hai, keadaan anak awak sma mcm anak saya. anak saya pn 3 bln jgk. mmg tak berapa nak minum susu fm. dia prefer susu bdn, susu fm tu bila dia haus sgt2 or susu bdn kurang bru dia nk minum susu fm, tu pn sikit je dlm 1oz-2oz. Bln puasa ni lebih baik awak tak pyh puasa, sbb affect susu bdn awk dh. Kesian baby tak dpt minum susu bdn. InshaAllah lps puasa nnt boleh ganti blk puasa tu.