suka hati je nak bg makanan dekat baby .

anak sy baru 2 bulan .. sy ni risauu jee kalau pergi ruma mak mertua .. bukan apaa . sy happy jee seronok je diaorg layan ank sy elok .. cuma tu laaa .. suka2 jee bg anak sy makan . mcm smlm kat ruma mak mertua ada durian . dia suruh suami sy bg anak sy rase . nasib laaa suami sy tak bg .. sy besar kan mata dekat suami . tandanya tak setuju .. lepas tu byk kali suruh bg air kosong . sy terus ckp .. nurse dengan doctor tak bg .. teruss diaaa tak tanya da .. tp masih suruh suami bg .

50 Các câu trả lời

semua anak2 Saya guna minyak yuyi dari baby lagi.Allhamndulilah mereka semua ok .kalau kembung perut sapu kat bahagian perut,tapak kaki sama belakang badan baby.

tula kan kadang2 kakipar n mertua ni ada je pndai2 sbok urus anak kita mcm kita ni x pndai uruskan anak. kdng2 mympah la dok komen mcm2 rsa semak je

ank sy bru lahir dikasi bagi mnum air oleh mentua. air jampi2. sikit sy meroyan hadap perangai mentua. ank baru umur 3 bln disuru ksi mkn bubur.

masalah mental ke dia org tu.. baby 2 bulan srh bg durian.. nk bg air kosong. bg air susu bdn ibu je time2 ni. klu budak dh 1 thn lain la cite.

Allah laa,,nasip la sy ni jauh dri family😅😅nnt pantang pun rumah sdri..sy pun xsuka org suap ank sy bukan2,,sakit hati okehh

dy ingt ank kita antibody mcm zmn mak nenek dy dlu ke bg mkn😂aduhaiii Sy cukup pntg btl usus bby tu blom matang lagi😌haihh

Sy masih xmemahami knp la org tua² ni xblh nak hormat cara kita besarkan anak kan.. ssh jgk kalau rasa asyik dorg je btl 😪

sme mcm sy.. mil sy suap durian.. asben sy suap pisang..depa suap mse sy xde ngn bby..bby bru usia nk msuk 3m

bab ni memang kena straight to the point ja. yg Penting si suami tu bukan jenis 100% ikut cakap mak pak la..

2y trước

Saya mnjerit ja kat in law saya..lantak la nak terasa ka apa.nnt sakit mak ni la nak kena jaga kat ward

saya skrg sma situasi dgan sis. main sumbat jer bgi mkan apa. kekadang sya cakap je xbole .