ada sesiapa jadi mcm sy tak ?

Anak sy ade cyst ditelur kiri kanan .. Doc ckp waktu lahir .. Buah pinggang yg salurkan air kebawah tak tutup habis .. Sy nk tny . Waktu dorang lahir .. Kite boleh tahu kan .. Anak kite sakit ape kan ..skrg dah 5bulan .. Waktu sy perasan tu dia umur 3bulan .. waktu sy bsalin kan dia .. Lepas discharged yg tak smpai 12jam pun saya duduk .. Doc cakap tade ape pun . Penat pun x hbes lg .. Dah kena kuor padahal bayar pakej yg 2hari 1 malam ..

2 Các câu trả lời

Hospital mana ni?

5y trước

Tape ke nyatakan nama hosp tu kat sini . Hahaha . Hosp private .. Area ipoh perak