sakit pinggang

Hai sis...saya hamil 9 minggu,baby dah ada detak jantung , terletak cantik dlm rahim...cuma sekarang ni saya sakit pinggang sebelah kanan sakit sgt...belah kiri pinggang sakit juga tp tak terlalu kuat sakitnya...sy disahkan ada cyst ....soalan sy sakit pinggang ni disebabkan cyst ke....jika cyst sepatutnya sakit mcm senggugutkan belah hadapan ke....saya sy sakit pinggang belah kanan....ada sesiapa yg sakit mcm sy...hamil 9 minggu....baring n waktu jalan sakit, bila duduk sakitnya kurang .

1 Trả lời

Sy prgnt 9w..ade fibroid... Pnh rase sakit kt bhgian ari² bwh tu.. doc ckp mmg kdg tu sbb yg wat kte rse sakit dn xselese... Klaw sakit area pinggang blkg tu kbiasaan nyer pmbawakan... Sbb sy ari2 rse senggal pinggang cm nk patah nie... Ble baring kna posisi yg btul... Sbb tu nurse..doc slalu pesan..awal khamilan nie ibu kna bnykkn rehat...