ada sesiapa jadi mcm sy tak ?

Anak sy ade cyst ditelur kiri kanan .. Doc ckp waktu lahir .. Buah pinggang yg salurkan air kebawah tak tutup habis .. Sy nk tny . Waktu dorang lahir .. Kite boleh tahu kan .. Anak kite sakit ape kan ..skrg dah 5bulan .. Waktu sy perasan tu dia umur 3bulan .. waktu sy bsalin kan dia .. Lepas discharged yg tak smpai 12jam pun saya duduk .. Doc cakap tade ape pun . Penat pun x hbes lg .. Dah kena kuor padahal bayar pakej yg 2hari 1 malam ..

2 Các câu trả lời

peliknya..biasanya doctor akan check bby kita secara keseluruhan. contohnya..kalau kita bersalin petang,besok pagi tu dalam pukul 7am,akan ada doctor pakar kanak2 datang check bby kita. semua dia check. dari hujung rambut sampai hujung jari kaki. jari ada berapa pun semua dia check. bila bby okey,mmy okey,baru dapat balik. sis bersalin hospital gov ke swasta? saya bersalin hospital gov je.. macam anak no 2 saya, perempuan,doctor cakap kena angin pasang kat pusat dia. doctor dah siap2 pesan macam² dan bagi tarikh appoitment..lepas habis pantang tu terus jumpa doctor pakar balik. tapi masa tu alhamdulillah,pusat anak dah okey. saya ikut apa yg doctor cakap,suruh tuam,astu bila nak pakai barut tekan pusat anak baru ikat barut tu. masa tuam kat pusat tu,mesti anak akan kentut. dia punya bau kentut tu busuk sangat,macam bau gas. lama² pusat dia pun okey, syukur sangat.

Hospital mana ni?

5y trước

Tape ke nyatakan nama hosp tu kat sini . Hahaha . Hosp private .. Area ipoh perak