Tahi Bayi Hijau Pekat

anak saya 2bulan, lepas 40hari anak saya berak hijau sampai sekarang, hijau pekat, hijau daun... dah g Hospital. doc cakap normal... sebab anak aktif, tapi saya risau...

4 Các câu trả lời

Anak saya pun macam tu , minum susu fm sepenuhnyaa terus najis jadi hijau gelap . Ada yang cakap normal sebab susu fm tu tinggi iron . Kadang2 tu risau jugak .

1y trước

jgn risau mommy tt ni sendiri dh jumpa doctor. dan doctor sendiri dh mention normal dekat dia. should be perlu percayakan doctor lg❤️

baby awak minum susu fm ke? kalau susu fm mmg normal mcm yg doctor bgtau. kandungan iron dlm susu tu tinggi.

mmg normal jugak .. tiada masalah

Minum susu formula ya, Puan?