Keputihan hijau pekat

Hai ibu2, sy nk tnya normal ka keputihan warna hijau (warna hijau pekat, xberlendir, seakan2 krim)..xselalu ada..kadang2 saja akan jadi keputihan hijau tu..

2 Các câu trả lời

Pergi hosp awak. Sebab nurse pernah cakap kat saya kalau keputihan y teruk pergi hosp sebab takut effect kat baby. Nanti kat hosp doc akan masukkn ubat kat bahagian kita tu

Sy pun pnh kena tp sekali shja lps tu xda dah, hilang sendiri. So sy xpergi hosp pn. Awak dah pergi hosp x ? Doc cakap apa?

3y trước

sis ,nak tanya.. faktor makanan tu mcm mana sis makan apa.. sbb sya tgah alami skrg