frisolac AR

hi mommy nak tanya. tahi baby saya warna hijau pekat dah 2 bulan sejak minum frisolac AR. normal ke tahu baby hijau pekat? macam lama sangat tahi dia warna hijau. tak pernah warna kuning mustard. baby fully fm

3 Các câu trả lời

klu minum fm normal klu tahi warna hijau. meaning bby serap zat dari fm tu. mcm kita mkn ubt tmbh darah, poo kita warna gelap kan, sbb tu la

7mo trước

thank you sis. saya risau sebab da 2 bulan lebih tahi hijau pekat 😂

Hi… boleh tau kenapa awak bagi baby minum susu yg ada AR?

2d trước

sebab anak saya jenis kuat jeluak. kalau minum ja memang jeluak banyak. lepas minum frisolac ni. dia tak jeluak banyak. sehari dalam berapa kali ja jeluak lepastu sikit ja. dan frisolac ni tak buat anak saya perut kembung hehehe

mmg mcm tu sis. color tahi tu ikut atas jenis susu.

7mo trước

terima kasih sis 🙆🏻‍♀️