[Just for fun] Jantina Anak Pertama

Anak pertama ibu dan ayah semua lelaki ke perempuan? 😍 Kalau lelaki, jom komen ⭐ dan kalau perempuan pula komen ❤️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

[Just for fun] Jantina Anak Pertama
902 Các câu trả lời

perempuan .. harap kalini dapatlah hero ♥️

3y trước

anak pertama perempuan harap anak kedua lelaki lah , nak sangat anak lelaki

anak pertama saya lelaki dan yg ke 2 sy bru mlhir kn 18/6 lelaki

anak pertama pempuan yg kedua ni masi dlm perut lelaki 🥰🥰

dri anak 1st smpi dpt twin ni semua lelaki,belum.merasa girl lg

ank prtma pompuan .. scan llki tp kluar pompuan plk.. 🤣🤣

ank pertama girl , kedua pon girl harap dapat baby boy pulak

Perempuan.. Harap yang kedua ni lelaki pula.. Insya Allah

1 - ⭐️ 2 - ♥️(inshaallah bln 4 nanti kuar)🤲🏻

1.🌟 2.❤️ 3.❤️ 4.insha Allah 🌟 😇😇😇

pertama lelaki kedua perempuan ketiga comingsoon 😍