[Just for fun] Jantina Anak Pertama

Anak pertama ibu dan ayah semua lelaki ke perempuan? 😍 Kalau lelaki, jom komen ⭐ dan kalau perempuan pula komen ❤️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

[Just for fun] Jantina Anak Pertama
902 Các câu trả lời

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹✨✨🎀✨✨🌹 🌹🌟🎁🙆🎁🌟🌹 🌹🌟🎁💎🎁🌟🌹 🌹🌟🎁💖🎁🌟🌹 🌹Happy bd🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌷🌷😊😋🌷🌷 🍧Cheer up 🍓 🌿🎱✨✨🎱🌿 🌿✨✨✨✨🌿 🌿🍎✨✨🍎🌿 🌿✨🍎🍎✨🌿 🍇 For you 🍒🌟。♥。😉。🍀 。🎁 。🎉。🌟 ✨。\|/。🌺 Happy New Year! 💜。/|\。💎 。☀。 🌹。🌙。 🌟。 😍。 🎶ay 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

☁🎈🎈☁🎈🎈☁ 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 ☁🎈🎈🎈🎈🎈☁ ☁☁🎈🎈🎈☁☁ ☁☁☁🎈☁☁☁🍸🌹🌹🍸🌹🌹🍸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🍸🌹🌹🌹🌹🌹🍸 🍸🍸🌹🌹🌹🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🍸🍸🌹🍸🍸🍸 🍸🎁😊❤☺🎁🍸 ✨💎💎✨💎💎✨ 💎💎💎💎💎💎💎 💎💎💎💎💎💎💎 ✨💎💎💎💎💎✨ ✨✨💎💎💎✨✨ ✨✨✨💎✨✨✨ GOOD 😊 MORNING! ☁✨✨☁✨✨☁ ✨✨✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨✨✨ ☁✨✨✨✨✨☁ ☁☁✨✨✨☁☁ ☁☁☁✨☁☁☁ 🌻 MY SUNSHINE ☁🎈🎈☁🎈🎈☁ 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 ☁🎈🎈🎈🎈🎈☁ ☁☁🎈🎈🎈☁☁ ☁☁☁🎈☁☁☁

saya prgnt skrg lelaki ke prmpuan saya trima je yg pnting sihat tolong doakan sya ya😍❤️trimakasih yg mndoakan smogaa d beri rezekii yg tak pernh putus aamiin😊

da 34w masa cek ari tu nmpak pistol tp xclear kedua kali check nampak la dua telur kat situ for baby first tp sy masih ragu😅nak cek yg ketiga lg

Scan 8bln doc ckp girl... Tp xjls sgt pun.. Biasa hosp. Kerajaan.. Hihi.. Tp xkisah jantina apa, asl sihat.. Brg2 semua bli yg unisex😁

lelaki dah 15 thun umur🥰🤲💪😎hensem mcm papa dia🤭🤣🤣tpi muka lebih kpd adik beradik lelaki saya🥰😘🤭😅

Baby boy😍,17minggu hari tu check. Tapi tak berapa nampak sangat. Doc suggested scan around 28minggu lagi🤭 #firstbaby❤️

no 1 & 2 ⭐⭐ no 3 & 4 ❤️❤️ no 5 xsure lagi...mommy pn xkisah...jnji bby sihat & semuanya selamat...33week....

anak pertama lelaki ,tak harap sangat...tapi yg no 7 moga Allah bagi anak perempuan...tapi tu lah dah scan...bby boy...

Saya anak lelaki.. Yang nie pun lelaki alhamdulillah yang penting sihat... Xkisah pun lelaki ke perempuan.. 😊 😊