[Just for fun] Jantina Anak Pertama

Anak pertama ibu dan ayah semua lelaki ke perempuan? 😍 Kalau lelaki, jom komen ⭐ dan kalau perempuan pula komen ❤️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

[Just for fun] Jantina Anak Pertama
902 Các câu trả lời

anak pertama masih dalam perut dan masih tidak mengetahui jantina. hahahha suprise !

3y trước

kannnn. hahaha alololo comel je

anak pertama ppuan anak kedua lelaki anak ketiga lelaki jdi yng bakal lahir nie tnda mcm lelaki jugk alhamdulilah

perempuan sulung no dua lelaki no 3 perempuan 🥰no4 ni tak tau lagi 🤭 girl or boy yg penting sihat 🤗

ank 1st ank lelaki,2nd prempuan ni expecting no.3 xksh prmpuan or lelaki yg pntg sihat☺️☺️

umie anak 2boy..skrg ni prngt no3 xthu la boy ke girl...mudhn² girl kli ni...aamin2

anak perempuan harap kali ni anak laki lah plk. dapat sepasang aamiin-amiin 🤲

anak petama saya prempuan tapi saya dah dapat sepasang.. skrang hamil 11 week

Pertama lelaki.. Kedua perempuan.. Yg bakal. Lahir ni x thu lgi.. Due bln 10

1st baby lelaki. Now 30weeks scan baby girl 🥰 Alhamdulillah dpt sepasang hehe

ank pertama pmpuan .ank kedua pmpuan. mintaa sngt ank ketiga ni lelaki