NORMAL KE NAJIS MACAM NI 3 BULAN NAK MASUK 4 BULN FULLY FORMULA

Anak kerap berak sejak kebelakangan ni ,kebiasaanya 1/2 kali sehari , kali ni dia macam 3 kali tapi berak sikit macam ni .. tapi biasanya pagi subuh dia berak banyak ,lepas tu baru sikit2 macam ni , jarak baby berak tu tak singkat sangat ( pagi subuh/pagi 8-10 pagi/petang ) ,normal ke macam ni? ada ketul2 kuning#bantujawab #bantusharing

NORMAL KE NAJIS MACAM NI 3 BULAN NAK MASUK 4 BULN FULLY FORMULA
1 Trả lời

Totally normal