Perkenalkan Susu Formula Pada Anak

Anak anda minum susu formula apa, Mommies? Jom kongsikan dengan Min dekat bawah, boleh lah nanti mak-mak lain buat rujukan jenama apa nak beli lepas ni, hehehe...

Perkenalkan Susu Formula Pada Anak
27 Các câu trả lời

Anak saya msih susu bdn da sethun , now saya nk cuba mix dengan susu kotak yang tk ad gula , fresh milk

1st try S-26 pastu next month tukar Mamex sampai setahun. Now umur baby dah 1tahun 2bulan tukar Mamil

Sejak lahir smpai umur setahun sesuai minum susu dupro..cukup setahun tkr susu pediasure smpai skrg

Mula² dutch baby smpai 1thun lps tu tukr kpd dugro vege step 3 now tgh minum farm fresh grow 1-3

Ank pertama umur 4bulan dupro..ank ke2 dari newborn dah bg formula duoro..skrg full formula

ank2 sy sesuai susu dumex..sama ada bebelac atau dupro/dugro..

sy start susu formula 1 bulan - Susu Dupro

5 bulan - Enfalac Gentlease 8 bulan - Dutchbaby

lactogen..waktu Anak kene kuning shj

enfalac baby..agak mahal tp bagus