Jom sambung!

Hi selamat malam mommies👋🥰 Sebelum tidur, jom kongsikan bersama min dan mommies yang lain resepi apa yang mommy boleh buat menggunakan susu badan ya?🤱 Mesti ramai yang ada simpanan susu dan kekurangan idea nak buat apa dengan susu tu kan?😉 Jom sambung komen di ruangan bawah resepi yang mommy boleh buat dengan lebihan susu mommy tu😘 Nanti min kongsikan di bahagian komen resepi apa lagi min buat untuk baby min ya🤤

Jom sambung!
10 Các câu trả lời

Min buat macam-macam resepi guna susu yang di Pam tau. Antara nya pancake, muffin, Ikan dory butter, lempeng pisang dan banyak lagi🤤

4y trước

susu ibu elok ke buat masak?

No idea..mby boleh campur dengan sayur yg dikisar..🤔

4y trước

Sayur tu rebus dulu ya😉 bagi mudah kan proses penghadaman baby 🥰

sy xlme bg ank susu badan 😌 ❤️

Setakat ni bubur kosong lagi

tepung beras + susu badan..

Bubur susu + beras

Bubur nasi + susu

Aiskrim susu ibu

bubur nasi

❤️