Bole sy tahu mak mak dalam ni anak minum susu formula apa? Sbb sy cari susu formula anak baru 2bulan

11 Các câu trả lời

saya pakai frisolac AR sbb masa ank umur sebuln lebih dia berak bedarah + muntah seleps mnyusu guna susu lactogen doc luar suruh guna susu kambing tp baby pns + sembelit munth xde,tukar isomil soya sembelit munth xde,tukar isomil tmpa laktosa sembelit jugk munth xde, last cube frisolac AR ni alhamdulillh serasi

Buat masa ni baby saya minum dupro. Ni susu dia yg ke-4. Sebelum ni try s26, frisalac, susu kambing, sumanya tak sesuai. So far dah 2 mgu dgn dupro ni, mcm okay. Tp saya tak fully bagi dia susu formula. As minuman tambahan sbb susu badan tak berapa banyak. Anak lelaki pulak kuat menyusu

2y trước

Kannn.. kdg tu bangun utk minum susu je. Lps tu sambung tido. Kita punya la beria2 nak ajak dia main, tapi dia buat tak tahu je

susu FM ni setiap penerimaan baby tak sama. awak kena try n error bg baby awak minum. boleh cuba sample pack dahulu utk tengok baby serasi tak dgn susu tersebut

2y trước

betul sy setuju dgn sis

ank sy minum dupro , sebelum nii dah try lactogen dgn dutch bby tp kurg serasi 😌Alhmdulillah dupro okeyy ja semuanya ..

Anak saya minum dupro. Sebelum ni dutch baby, lactogen, snow, similac. Semua tak serasi. Alhamdulillah dupro okay.

Baby saya minum dupro. Pernah cuba snow similac nan pro dutch baby dan lactogen. Dupro paling ngam.

Saya bg similac. Dlu bg s26 tp msk sbln berak selang 3 hari. Tukar similac hari2 berak. Cubala

Saya bagi minum s26 pink. So far baby saya okay, berak pon okay. Tapi ikut baby juga kot.

utk bayi yg bru 2 bulan,nk bg ssu yg elok.Blh cuba ni sis.KARIHOME.Harga dia keras sikit.

2y trước

ank sy xserasi pns bdn sembelit

lactogen