details scan 21weeks 2days

Assalamualaikom... Alhamdullilah hari ni sy dah buat details scan puas hati sgt dgn penerangan y doc beri..harga berpatutan...sy bg ⭐⭐⭐⭐⭐pd klinik,staff dan doctor atas layanan y diberi...alhamdullilah baby mama sihat ...jantina pon dh jelas...blh lah mama shopping baju awk.... #poliklinikaz-zaara? #21weeks2days? #babymarch2020?

details scan 21weeks 2days
24 Các câu trả lời

Sama la..kita pon mmg recommend g sana.. sonographer dia ok..pantas sume la..mmg dr gombak ke ampang..sbb nak dapat best result..hahaha..mmg sgt2 puas ati..dia amek gambar 4D pon mmg cantik2 je..mmg pandai cari org tu..hehe..mmg terbaik klinik az-zahra

Fav klinik sy.. Dh 7 kali sy scan kat situ.. Sekali detail scan, sekali 5D scan n 5 kali 2D scan:)) doc pun sampai dah kenal dah.. Best giler scan kat sini:))

Time musim pkp ni boleh ke kalau nk pegi scan detail kt situ? Saya duduk kt gombak bt caves. Takut ada roadblock polis suruh uturn pulak nnti kalau pegi. Klinik kt area rumah saya semua mahal2.

4y trước

Terima kasih.

Saya ke kk doktor x bgtau pun gender dia.. Asal tnya nnt scan blk.. Skrg dah 35w 2d dah still xtau gender dia.. Shopping baju pun utk yg boy or girl blh pakai.. 😂😂😂

Wah tahniah sis. 🎉👶💕 Semoga dipermudahkan dalam semua hal. Btw minggu ke berapa disarankan untuk details scan? Maaf 1st mom to be. Tak tau pape. 😅

5y trước

Ow tQ dear. 🖐💕

samalah sy pun detail scan kat sini juga..mmg puas hati dgn penjelasan dr ahli sonography nya..

InsyaAllah sy buat details scan dkt klinik ni esok. Hrp2 semuanya baik2 shj.

5y trước

Aminnn moga di permudahkan segalanya

Waalaikummuslm thniah bkl jdi ibu..🤗 smoga bby siht selalu yer sis 🤲🌹

Alhamdulillah sy 17weeks da buat scan details juga..same due mac 2020 ☺️

Sama sy detail scan 5d n early scan sume buat kt sini. Klinik ni best sgt2 hehehe

5y trước

Yup dr farhana kalau tak silap. Suka cara dr ni explain keadaan baby. Insya Allah ank kedua nnt pun akn scan kt sini