JANIN KEGUGURAN

alhamdulilah.. semalam doa supaya segala urusan dipermudahkan.. kebetulan suami dh habis kerja.. darah ketul2 keluar setelah bleeding hampir dua minggu.. menahan sakit pinggang yg teramat sgt.. smpai hospital doktor pakar o&g datang trus proses cek dh porsedur seterusnya.. rupanya anak mama lagi sikit nk jatuh.. mama batuk doc trus tarik.. segengam tgn keluar.. janin elok duduk dlm kantung.. xterusik tercalar pun.. dan doc kira awk dh 12 minggu syg.. awk mudahkan urusan mama dan mama dpt tgok awk dlm keadaan yg sgt baik.. tp mama xdpt uruskan awk sbb doc nk wat kajian dulu.. mama complete misscarriage.. xperlu d&c.. doc bg suntikan utk kecutkan rahim.. dan bg mama rehat 3 hari.. papa nangis tgok awk sbb awk elok sgt.. mama dan papa redha.. semoga kita jumpa kt sana nty ye syg..amiin.. mama doakan juga semoga urusan2 ibu di luar sana juga turut dipermudahkan.. amiin..

4 Các câu trả lời

semoga ada rezeki lagi puan. saya juga ,baru di buat pembedahan utk gugurkan janin sebab hamil luar rahim. Alhamdulillah merasa pengalaman pregnant setelah 4 tahun. doakan sy boleh hamil semula ya..Aminn

11mo trước

allah.. insyaallah semoga yg baik2 juga utk awk dan keluarga.. aminn..

Salam takziah puan. Moga semua urusan dimudahkan. InsyaAllah, ada yang lebih baik lepasni. 🩷

11mo trước

terima kasih byk2.. aminn

bleeding 2minggu masatu sakit ker tak...

12mo trước

2 minggu xsakit.. hanya krem pinggang ke bawah..

aamiin

12mo trước

amiin