BERSALIN NORMAL

Alhamdulillah... Anak mama slmt dilahirkan pkul 11 lbih pg td... Baby Girl - 3.8kg EDD - 01/04/2020 DOB - 23/03/2020 tibe2 bngn pg keluar air... Ingat kn tkncing.. Rupa nya ketuban pecah... 50 min ke hosp.. 1jam lebih je dlm labour room.. Terima kasih ibu, ayah, suami tersyg sbb bnyk bg support wlaupun bby hanna xsabo kua tibe2.. Dgn keadaan skrg, suami nk naik ke Labour room x bole.. X dpt jmpe suami.. Pelawat langsung x bole masuk.. Tp doa dari kalian penguat utk bsalin normal.. Mama papa syg kn bby hanna..

BERSALIN NORMAL
90 Các câu trả lời

Tahniah sis .. Doakan saya yee sis , due saya 9/4 sis , smoga saya dipermudahkan ye sis ..

Alhamdulillah.. Tahniah sis..smg baby mmbesar dgn sihat.. Selamat berpantang jgk sis 😊

Tahniah Besalin kt hosp mne tu sis? Sedihnyee husben tk dpt msok😔 Senasib la kite nnti

4y trước

Allahu sedihnyee😥 Alhamdulillah dah selamat semuanye Selamat berpantang n jaga diri n baby💕

Tahniah sis.. Mesti semangat kan baby normal plk tu untungnya.. Saya 3.35 tpi czer 🤣

4y trước

Lepas abis bius sakit.. Eh bersalin normal lgi senang jaga.. czer kne jaga Btul2 luka kne sentiasa kering kne cucuk 10 jarum lagi 😅

tahniah sis, bersalin hosp mana sis. saya risau kne serah diri pulak 18hbln nanti ni.

4y trước

Kt jb sis... Jgn risau.. Mohon Allah permudahkan... Amal kn surah nabi Yusuf ty

Air ketuban tu keluar banyak ke sikit sis? Sebab sy takut tak perasan😅😅

Tahniah sis😍 due sy 4/4 ni.. skrg dh start rasa sakit2.. doakan sy jugak ya☺️

4y trước

Sma la due kta..😍

Berapa estimate weight baby sblm bersalin ni sis..? Agak bsr ye baby.. 3.8kg.. 😍

4y trước

Blh tahan.. ☺️

Alhamdulillah,tahniah,by the way kenapa suami Tak blh masuk labour room sis

4y trước

Skrg kn case covid19 ni.. Polis mmg xksi suami naik.. Sedih sgt... Da lpas bsalin pun suami nk naik amik uri ssh btul nk lepaskn... Tu pun suami smlm naik amik uri trun bawah blik.. Xsmpat nk tgk bby... Musim skrg ni sis.. Kite nk kne redha jela... Kne kuat...

Tahniah.. dh dpt peluk bby.. selamat berpantang.. enjoy ur confinement