Suami bole ikut masuk Labour room

Masa bersalin bole ke suami ikut masuk sama ke Labour room sbb sy anak pertama klu bole nk suami ada d sebelah saat melahirkan.. sy beranak di HKL Tengku Azizah cuma nk kepastian bole ke suami ikut masuk sama

2 Các câu trả lời

depend juga awak. ada hospital kena attend kursus. lewat attend dh xboleh masok. ada hospital kena buat swab test ja.. ada juga hospital masih xbg husband masok..

Kena tanya hsptl sndri sis. Ada hsptl boleh tp dgn syarat full vaksin & attend kursus peneman, ada hsptl yg mmg xboleh teman.