BERSALIN NORMAL

Alhamdulillah... Anak mama slmt dilahirkan pkul 11 lbih pg td... Baby Girl - 3.8kg EDD - 01/04/2020 DOB - 23/03/2020 tibe2 bngn pg keluar air... Ingat kn tkncing.. Rupa nya ketuban pecah... 50 min ke hosp.. 1jam lebih je dlm labour room.. Terima kasih ibu, ayah, suami tersyg sbb bnyk bg support wlaupun bby hanna xsabo kua tibe2.. Dgn keadaan skrg, suami nk naik ke Labour room x bole.. X dpt jmpe suami.. Pelawat langsung x bole masuk.. Tp doa dari kalian penguat utk bsalin normal.. Mama papa syg kn bby hanna..

BERSALIN NORMAL
90 Các câu trả lời

Tahniah puan..selamat berpantang..smoga sgla urusan dipermudahkan...

Alhmdulillah....smgat bby...nasib baik norma..he..slamat bepantang..

Tahniah sis. Selamat berpantang.. Maaf tanya. Air tu kluar secara byk ke?

4y trước

Ok2. Tq info. Sy first time. Xtau rasa cmne air ktuban tu kluar mcm mana.

Tahniah, sy due 2/4. Msh mnggu tanda. Xlarat dh bawa perut😣

4y trước

Sama lah kita.. sy due 4/4.. sakit mcm2 dh ni.. asyik tggu bila la baby nk kluar..

Seronoknya dipermudahkan proses bersalinnya. Tahniah, ibu!

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan sy juga nnti ye

Alhamdulillah sis..tahniah ye..n selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Selamat Berpantang..

Tahniah sis😍same due date. Tp nunggu hari...

Alhamdulillah...tahniah ..besarnya baby🥰🥰