Mommy

Alhamdulillah selamat melahirkan baby girl . 36weeks 30072019 0240am 1.685kg HTAR ♥️

42 Các câu trả lời

bestnya sis, tahniah dan selamat berpantang. saya dah 39w1d baby masih breech tanda pun belum ada lagi. huhu

Hi,, tahniah sis! Selamat berpantang 😊 Btw, nak tnya, HTAR suami bole msuk ke labour room tak?

5y trước

Share la tips mudah brsalin tu.. Dgr kwn2 smuanya sakit sehari dua hari bru brsalin

Congratulations sis..😊😊 bersalin dekat HTAR dekat banggunan baru ke ,sis?

5y trước

Hehehehe boleh sis . Semoga selamat melahirkan ye sis

Tahniah awk. Slmt bpntg . Doakan sy menunggu hari je , due date 24hb 8 skrg dah 37w3d

5y trước

Due date kita sama.. ada rasa apa² dh ker? Berat terkini baby berapa dh

Alhamdullilah... Tahniah n slmt berpantang, same pulak tarikh birthday 😘

5y trước

Thnkyou sis . Hehehe sama eh, boleh celebrate sama sama ni . Hahahahaha 😝

Patut baby September. Tp baby awl pulak klua eyh..baby julai dh😘

Alhamdulillah. Tahniah sis sekeluarga. Selamat berpantang. 💞

Ok x sis bersalin htar? Suami bleh msuk lb ke? Kt bangunan baru eh

5y trước

Alhamdulillah okay je. Bangunan baru, tmpt pon best okay .

Mesti comel... Sbb bby xsmpai 2kg.. Alahaiii... Tahniah

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis! Tahniah 👏💕