Baby keluar minggu ke38?

Alhamdulillah.. Selamat melahirkan baby girl 38w 1d di HTAR klang 12/10...ikut due date 25/10.. Lyn contraction?? 4jam saja.. Baby dah keluar..

53 Các câu trả lời

Alhamdulillah... Tahniah sis dan selamat berpantang... Semoga anak sis mnjadi anak yg soleh solehah dan bahagia serta berjaya dunia dan akhirat... Buat sis pula, semoga Allah beri kesembuhan yang sepenuhnya buat sis secepatnya... Aamiin 🤲💕

Wah Alhamdulillah..nk tnya..sis bersalin dkt htar mcm mne okey Tak..sy plan nk bersalin shah Alam tpi byk dgr feedback x okey..jadi sy tukar Kat Klang,cek pakar pun dh tukar kt Klang dah..

5y trước

Okey dh ea..wad dia pun dh tukar Kan..last Sy bersalin sne 2015..masih di wad lama..nurse pun okey je..

Saya pon akan bersalin d htar ,ok x sis htar ? Suami boleh teman masuk labour room ? Doc mcm Mana? Nurse ? Suasana wad sis? Meh la share , nk kuat mental ,emosi ni

Alhamdulillah tahniah sis! Blh tak share pengalaman bersalin HTAR sbb rancang nak bersalin situ jgk bulan 12 ni inshallah 🤗

5y trước

Suami tkboleh teman dlm labour room sis, tuje tk best nya 😌

Alhamdulillah. Bestnya dah bersalin. Hilang semua skit lenguh bila tgk baby. Sy ni menghitung hari je ni. 🥰🥰

Boleh share pengalaman bersalin di htar? Terutama dari segi layanan nurse dan doktor.. HO pun ada sekali ke?

Alhamdulillah allah mudahkn urusan sis. Slmt berpantang. Enjouy ur moment with baby

Syukur Alhamdulillah Tahniah mommy and family. Selamat berpantang 💐💐💐

alhamdulillah lyn! tahniahhh... share la experience bersalin di HTAR

5y trước

Member baru minggu lepas bersalin sana, suami tkbole teman time dlm LR

Tahniah..mudah nya bersalin..ada amal apa2 x msa dlm preggy