assalamualaikum

Alhamdulillah baru saja melahirkan anak yang sulung..tapi ada masalah kuning..hari pertama kuning dia 140..hari kedua 214 sampai sekarang dh hari yang ke 5 kuning dia kejap naik kejap turun..susu ibu tak bnyk dah bekak paksa picit nak keluarkan susu..dah beli susu kambing tapi sama jugak..ada apa² pertua tak?

1 Trả lời

Makan lobak putih, brokoli... Jangan lupa berurut... Pastikan anak menyusu je walaupun rasa susu kurang... Kena rajin kejut jangan bagi dia tidur lama... Kalau boleh 1 jam atau 2 jam sekali susukan...