Anak pramatang kuning

Ada tak macam saya.. anak pramatang kuning sampai dh umur sebulan.. kejap naik kejap turun.. saya dh cuba mcm² tips.. kalau time guna tips tu turun sya kekalkan tips tu tapi kuning akan naik semula.. sekarang dh fasa ambil darah, air kencing baby.. nak tanya kalau result semua ok.. akan continue check up kuning lagi ke atau mcm mana..

1 Trả lời

anak saya dua bulan baru turun kuning. kalau dah ambil darah dan air kencing, result semua elok. jadi tak perlu risau dah. kuning akan turun sendiri cuma mmg akan lambat. anak saya begitu lah

Kalau result OK, rasanya dah x continue.. Tapi ada sebahagian KK akan check lagi sehingga kuning betul-betul dah xde or bawah 100..just keep susukn 2 jam sekali..

2y trước

Sama-sama, semoga baby cepat sembuh..